ul. Grunwaldzka 30 83-000 Pruszcz Gdański
729 229 422
Pon - Pt: 9:00 - 17:00

Om oss

A‑One Group Solution

HVEM VI ER

Vi er et arbeidsbyrå i bransjen med internasjonal rekkevidde. Vi spesialiserer oss på å tilby rekrutteringstjenester og omfattende tjenester for ansettelse av kvalifiserte ansatte.

Vi velger ansatte ut fra arbeidsgivers behov, under hensyntagen til gjeldende standarder og forskrifter.

SLIK VI ARBEIDER

Vi rekrutterer basert på mange års erfaring i arbeider relatert til verftsindustrien relatert til vedlikeholdsarbeider av stål brukt i forskjellige bransjer. Omfanget av disse verkene inkluderer blant annet: trykkmaling med forskjellige malingsgrupper, sandblåsing, vannblåsing, metallisering, etc.

HVA VI tilbyr

Mange års arbeid med utenlandske kontrakter ga oss erfaring som vi brukte til å bygge A-One Group Solution. Vi vet hvilke problemer kontraktansatte og deres familier står overfor.

Vi fokuserer på:


KVALITET

Arbeidsgivere som samarbeider med oss er garantert den høyeste kvaliteten på arbeid og tjenester utført av ansatte rekruttert gjennom A-One Group Solution


HELSE OG SIKKERHET PÅ ARBEID

Hver ansatt som tar et samarbeid med A-One Solution Group, vil få omfattende forberedelser innen arbeidsmiljø og sikkerhet


GODE FORHOLD

Skjebnen til folk som blir sendt til arbeid i utlandet er ikke likegyldig for oss, A-One Group Solution vil ta seg av å bygge de rette forholdene til rekrutterte personer med den fremtidige arbeidsgiveren, basert på pålitelig informasjon om viktige saker som påvirker arbeidets natur, inkludert trusler og farene forbundet med det.